научи повече за промо условията ни

попълни и ние ще ти се обадим

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Светлозар Савов
собственик на Брилянтин

“Благодаря на екипа на Адвъртайз, които ми препоръчаха и заснеха професионално виртуалната разходка - Google Business View, на моето заведение. С Google Business View много се подобри представянето на Брилянтин в Google places и търсачката. Това е много важно за нас, защото искаме винаги да сме най-якото заведение в София. Затова трябва винаги да сме близо до нашите клиенти.”

Людмил Илков
Хаджидрагановите къщи

“Advertise.BG ни предостави много качествена услуга от първия контакт до финализиране на проектите. След добре планирана и професионално извършена работа по заснимане на качествени снимки и визуализиране на обектите в Google, предоставихме на нашите клиенти впечатляващ изглед и възможно най-добрия обзор на многото детайли в залите на нашите ресторанти.”

Николай Тотов
Маркетинг директор в Плесио

“За успешния съвременен ритейл бизнес е изключително важно да се представя добре в онлайн пространството. Голямото предизвикателство се състои в това да бъдат „валидирани” физическите магазини и пред интернет потребителите. Адвъртайз ни помогна да подобрим онлайн позиционирането си, като засне панорамната обиколка Google Business View. Сега нашите клиенти могат да „посетят” магазина ни по всяко време и да се разходят виртуално из него!”

Боян Костов
Morgan's Bar

“Адвъртайз.бг е екип от професионалисти, умеещи да разберат желанията на клиента и да ги осъществят в кратки срокове. Коректен и точен партньор. Непременно ще работим и за в бъдеще заедно!”

Полина Петрова
CEO Zara Consult

“Поверихме цялостния мениджмънт на рекламата ни в интернет на Advertise BG преди повече от 8 години.
За нас те са не само надежден партньор, но и визионер. Винаги се доверяваме на иновативните им стратегии и с радост се включваме в тях.
Бяхме сред първите, които се възползваха от новата им услуга business view и резултатите не закъсняха. Радваме се на повишен интерес от страна на нашите клиенти, в резултат на новия имидж, който имаме благодарение на Advertise BG. ”

Виолета Драганова
World Class Health Academy

“Като маркетинг директор на World Class Spa&Fitness мога да кажа за работата си с фирма Advertise BG, че са коректни, качеството на продуктите е на ниво, а сроковете спазени. Препоръчвам като партньор, на който може да се доверите!”

TOUR DASH И НЕВЕРОЯТНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ НАСТРОЙКИ

TOUR DASH ПРЕВРЪЩА ЕДИН ДОБЪР ВИДЕО ТУР В НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ

  • Дайте възможност на потребителя за по-голям избор
  • Разширете сайта си и възможностите за ecommerce търговия
  • Привлечете повече заинтересовани потребители
  • С Tour Dash полагате минимални усилия и постигате оптимални резултати
  • Увеличете приходите си и конверсиите на сайта си !

Примерни турове от подбрани наши клиенти

Кликнете върху лого, за да разгледате виртуалния тур

dadasdasd