Advertise в Гърция за CEE Agency Day – 2016

Advertise участва в събитието на Google – CEE Agency Day от 29.06 до 30.06. в Атина! То се организира всяка година за агенции партньори на Google, от Централна и Източна Европа.

greece1

На събитието ни представиха Александър Георгиев – CEO и Радослава Китанова – Head of Google AdWords. Радослава сподели с нас всичко най-интересно.

Радослава:

CEE Agency Day 2016 се провежда за четвърти път за партньорите на Google от Централна и Източна Европа и тази година имаше представители от много европейски държави като: Украйна, Полша, Чехия, Естония, Казахстан и др.

Първият ден беше за настаняване и ориентиране. Вечерта организаторите ни показаха прекрасно заведение в Атина с живописен изглед към морето, където имахме възможност за networking с всички присъстващи.

На 30.06. беше същинското събитие. От Google ни заведоха в луксозен курортен комплекс, в непосредствена близост до плажа и морето, разделен на различни зони: за лекции, за работа, за същинската конференция и специална част предвидена за финалното общо парти.

Целият ден премина  в лекции с гост лектори от Google, представители на бизнеса както и собственици на агенции. Темите бяха интересни и включваха: добри практики за по-добро развиване на бизнеса, методи за ефективни продажби, как да вярваме повече в себе си и да бъдем по-вдъхновени.
В почивките се запознахме с колегите от чужбина, обсъдихме тънкости от занаята и обменихме много полезна информация. Всички присъстващи бяха много приятелски настроени и ни беше изключително приятно да се срещнем с тях.

Вечерта Google подготвиха празненство за гостите, което включваше много игри (като човешка джага!) и купон на отворен бар! Забавлявахме се истински и се насладихме на очарованието на Гърция.

В заключение CEE Agency Day беше много вдъхновяващо, тъй като научихме много полезна информация и се запознахме с интересни хора, от които разбрахме какво е нивото и развитието на AdWords в техните страни.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/advbg/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Коментари