Безплатен онлайн одит на Вашите Google & Facebook кампании и Google Analytics. Подобрете своята възвръщаемост на инвестицията още днес

ИЗПРАТИ
Анализ на рекламните кампании
Помагаме Ви да откриете пропуските във Вашите кампании и да подобрите тяхната ефективност
Стратегия за съдържание
Получавате ценни насоки и идеи за съдържанието което публикувате
Стратегия за измерване
Нашият екип Ви съветва как да настроите коректно Вашите пиксел и софтуер за измерване на статистика.

360° digital campaigns

 • Performance
 • analytics
 • Video
 • Cro
 • design
 • development
 • performance

  Високоефективни кампании във водещите световни мрежи. Advertise е водеща агенция в мениджмънта и оптимизацията на реклама в Google AdWords с над 10 години опит на българския и чуждестранния пазар. Ние сме ориентирани към ефективност и резултатите, които постигаме го доказват. Само за последните 3 години сме постигнали над 25 милиона запитвания и продажби за нашите клиенти.
   

  analytics

  Едно от най-важните неща за една успешна кампания без съмнение е статистиката, на базата на която вземаме стратегически решения. Екипът на Advertise може да Ви помогне с имплементацията на всички нужни софтуери за измерване на ефективност и тяхното пълно настройване, както и с анализа на самите данни, така че те да бъдат ползваеми.
   

  Video

  Искате да повишите познаваемостта на Вашият бранд? Онлайн видеото е един чудесен начин да го направите и в допълнение да ангажирате активно Вашата целева аудитория. Нашата агенция може да Ви помогне с провеждането на видео кампании в YouTube, Vimeo, Facebook, Vbox7 и много други популярни мрежи за подобен тип съдържание. Също така ще Ви посъветваме за удачни опции за насочване, рекламни формати и нови интерактивни опции.
   

  Cro

  Много компании смятат, че качеството на техните кампании е определящото за крайния резултат. Истината е,че съществува и втори, също толкова важен фактор и това е качеството на ползваните лендинг страници и с какъв успех те превръщат посетителите в клиенти. Науката, която има за цел да подобри обема на реализациите от Вашите страници, се нарича Conversion Rate Optimisation. Екипът на Advertise има богат опит в анализа на потребителското поведение, създаването на хипотези и не на последно място A/B и Multi-narrative ескпериментите, които са неизменна част по пътя към успешния завършек на всяка кампания.
   

  design

  Каквото и да търсите - от създаване на лендинг страници и имейл маркетинг темплейти, до изграждането на HTML5 рекламни банери, ние можем да Ви бъдем полезни. Благодарение на богатия ни маркетингов опит, всички наши дизайни са съобразени и с добрите практики в маркетинга, като разположение и присъствие на специфични елементи в дизайна.
   

  development

  Advertise може да направи Вашите проекти реалност. Благодарение на нашия опитен екип, можем да Ви помогнем с програмирането на Вашата лендинг страница, бюлетин или пък със създаването на напълно динамичен нов уеб сайт със система за управление на съдържанието и функционалност за онлайн разплащане.
   

  RTB

  Благодарение на международната demand-side платформа, която използваме, имаме възможност да закупуваме рекламно пространство директно от международните рекламни exchange платформи. Работим с някои от най-големите световни пазари, включително Appnexus, OpenX, Rubicom, Facebook, DoubleClick. Също така, ползваме над 49 доставчика на потребителски данни, което ни позволява да таргетираме Вашата реклама изключително прецизно.
   

  retargeting

  Огромна част от потребителите не правят покупка при първото посещение на Вашия уеб сайт. Ретартгетингът е метод, чрез който можете да продължите комуникацията с Вашите клиенти, след като са напуснали сайта Ви. Работим с една от водещите платформи за ретаргетинг - Criteo, която обслужва фирми като Walmart, Booking, Amazon, eBay, Macy’s и много други водещи световни компании.
   

  Social

  Социалните мрежи са един от топ каналите за генериране на продажби и лийдове в дигиталното пространство. Разликата е, социалните платформи работят безотказно за създаване на връзка с клиентите, лоялност и познаваемост, доверие и подобряване на предлаганите услуги и продукти чрез безценния фийдбек, който можем да получим от клиентите си. Advertise разполага с опитен екип от специалисти и дизайнери, които биха могли да ви помогнат с изграждането на стратегия за присъствие в социалните мрежи, провеждането на рекламни кампании и създаването на ангажиращо и интересно съдържание, така че да се възползвате максимално от възможностите, които предлага този канал.
   

  consulting

  Ние можем да Ви помогнем с цялостното внедряване на дигиталната част от Вашият бизнес. Нашите експерти могат да направят пътя към дигитализиране значително по-лек и да намалят до голяма степен проблемите, които ще срещнете по пътя. Нашата агенция предлага и индивидуални обучения за нашите клиенти, на теми, които са Важни за тях.
   

  Local

  С постоянното развитие на дигиталните технологии, потребителите са по-мобилни от всякога. Те търсят информация в движение и са готови да закупят Вашите продукти и услуги тук и сега. За да можете да отговорите на тяхното търсене по всяко време, предлагаме редица решения, свързани с локалнотаргетирана реклама. Научете повече за различните възможности, като се свържете с нас.
   

  email marketing

  Advertise Mailing Manager е водеща платформа за мениджмънт на бази данни и разпращане на имейл бюлетини. Софтуерът разполага с множество опции за цялостното автоматизиране на имейл маркетинга, както и достъпна статистика за ефективността на Вашите кампании. Можете да се възползвате от услугата на база self-service или пък да Ви предложим решение, при което нашият екип управлява целия процес.
   
 • RTB
 • retargeting
 • Social
 • consulting
 • Local
 • email marketing

6 причини, Които ни правят различни

01.

Google Award Winning Agency

Единствената българска агенция наградена от Google с отличие Ready 2 Rock за висока ефективност за своите Google AdWords кампании. Над 10 години опит в България и чужбина. Над 900 клиента и 3000 успешни кампании. Над 12 милиона продажби и запитвания реализирани от 2014 до днес. Най-големият Google Premier partner за България.
02.

Уникален подход, наблягащ върху консултиране и дългосрочно партньорство

Още преди да започнем работа с нашите клиенти ние инвестираме време и усилия, за да им помогнем да изчислят важни метрики като LTV, ERS, ROAS, ROI, CAC, на базата на които дефинираме реални KPIs. Също така помагаме да изберете правилните инструменти за безупречно и точно измерване на резултатите от кампаниите.
03.

Собствени разработки за оптимизация, мениджмънт и отчетност

Нашият екип е създал няколко инструмента, които работят директно с APIs на AdWords, Analytics, Facebook Graph, Facebook Marketing, Criteo, Revive Ad Server, които ни позволяват да менажираме кампаниите по-динамично. Благодарение на тях можем да Ви предоставим отчет, който съдържа цялата информация от всички дигитални канали на едно място. Така можете да взимате по-бързо и лесно информирани решения за Вашият маркетинг бюджет.
04.

Винаги в крак с технологиите

За да сте в крак с иновациите и новите технологии, ежемесечно изпращаме ексклузивен за нашите клиенти бюлетин наречен Advertise LAB. В него ще можете да разберете първи за новостите в различните рекламни мрежи, както и за иновативни маркетинг продукти, също не на последно място да тествате бета продукти.
05.

Keep Your Parameters Tool

е инструмент без аналог на българския пазар, който ще ви помогне да разберете кои запитвания се превръщат в реални клиенти. Благодарение на него ще може да проследите кои рекламни канали носят най-голяма ефективност за вашия бизнес.
06.

Персонализирани обучения за нашите клиенти

Ние предлагаме индивидуално разработени и съобразени с Вашите нужди обучения, които ще Ви помогнат да разберете как функционират различните рекламни платформи.

Запознай се с екипа

Представяне на агенцията
Advertise е водеща дигитална агенция на българския пазар. Предлагаме "preformace" маркетинг, чрез който постигаме целите на нашите клиенти, като подбираме възможно най-добрите рекламни канали.
Google Premier Partner
Advertise е агенция с над 10 годишен опит на българския и английски пазар.
Ние сме най-големият Google Premier Partner за България и можем да се похвалим с над 900 клиента и 12 000 000 реализирани продажби и запитвания.
Дигитална реклама и ефективност
В Advertise се стремим да постигнем максимална ефективност за нашите клиенти и рекламните им бюджети. За тази цел се фокусираме върху три основни аспекта:
На първо място е автоматизация на кампаниите.
На второ е нашата репортинг система, която обединява резултатите от всички платформи, в които рекламират клиентите.

Партньори