Заяви безплатна консултация!
Изпрати

Изграждане на Лендинг Страници

Можете да имате най-добрата реклама в света, но ако Вашия сайт не е добър в конвертирането на потребители в клиенти шансовете Ви за реализиране на добър обем продажби / запитвания намалява драстично. От друга страна, промяната на целия Ви сайт не винаги е опция, особено когато имате ограничения на бюджета, сроковете и, разбира се, куп корпоративни изисквания.

Ние имаме решение за този проблем.

Лендинг страниците станаха изключително популярен инструмент през последната година за подобряване на ефективността на рекламни кампании в Google AdWords и други рекламни мрежи. Цели индустрии се трансформираха и започнаха да работят изцяло с лендинг страници, например бързите кредити. Причината за това е, че с една добре планирана и изградена лендинг страница можете да постигнете много по-добра възвръщаемост на инвестицията, от колкото от Вашия уеб сайт. С една добре изградена страница Вие можете да предоставите информацията на клиента в по-достъпен вариант и да го убедите, че Вашата услуга или продукт е правилното решение за него. Обикновено лендинг страниците съдържат само една страница, където има една или две ясно дефинирани цели:
  • Главна цел - носеща най-голяма полза за бизнеса Ви (поръчка, регистрация, запитване);
  • Второстепенна цел - важна за Вас и по-малко ангажираща за клиента (социални действия, записване за бюлетин, споделяне).
Екипът ни може да Ви помогне с изграждането на атрактивен лендинг пейдж, който ще направи рекламната Ви кампания в AdWords още по-ефективна. Ние имаме нужното ноу-хау, за да преценим какви елементи е важно да присъстват на лендинг страницата така, че да постигнем следните цели:
  • Да обясним на потребителя какво точно предлагаме - така, че още с пристигането си на страницата да бъде уверен, че е попаднал на правилното място и че тук ще намери решение на своя проблем.
  • Да го уверим, че нашия продукт или услуга е най-доброто решение за неговите проблеми, което съществува на пазара.
  • Да създадем у него усещане за неотложност - така, че действа още днес.
  • Да му предложим конкретни действия, за да реши проблемите си още днес, само с един клик.вземи безплатен одит на google Adwords и социални медии на стойност 299 лв.
Попълни формата и очаквай обаждане!