Canvas – вашето поле за творческа изява

Чухте ли вече за новия формат, който завладя Facebook? Facebook Canvas е неповторим начин да вдъхнете живот на своя бранд!

Canvas е най-новият начин, по който може да достигнете потребителите си, разказвайки им своята вълнуваща история. Вземете цялото си вдъхновение и го съчетайте с доза креативност и вече сте готови да създадете своя първи canvas.

Новият формат е покоряващо пълноекраннно преживяване, достъпно от всички мобилни устройства /както за Android, така и за iOS/. Това от своя страна ви предоставя уникалната възможност да привлечете повече от 85% от Facebook потребителите. Canvas обединява в себе си всички познати до момента Facebook формати – от най – семплите – текст, снимка и видео, до цели продуктови сетове и карусел постове. Canvas ви позволява също да добавите CTA бутон  по избор, така че да може да стимулирате своите потребители към желаното от вас действие, което до този момент не съществуваше като опция във Facebook. Всичко необходимо, за да създадете красиво и впечатляващо бранд преживяване, е налице при този формат.

Чрез Canvas можете да подтикнете хората да направят своята виртуална разходка из вашата бранд история.

Те могат да скролват и разглеждат поредица от изображения, да накланят своя телефон, за да се насладят на панорамни изображения на цял екран, да приближават за да се потапят във всеки дребен детайл. Canvas има способността да грабва, по начин, по който дори мобилната версия на страницата ви не би могла. Друго значително предимство на рекламния формат е, че е разработен да се зарежда 10 пъти по-бързо от стандартна мобилна страница, така че да не затормозява потребителя. Според нуждите на Вашия бизнес, вие можете да персонализирате вашия canvas и да го превърнете в своеобразна и съвсем автентична лендинг страница!

Използвайте новите възможности на Facebook, за да извлечете максимални ползи за вашия бизнес. Facebook Canvas е впечатляващ формат, който не бива да пренебрегвате, ако искате да бъдете наистина пълноценни в комуникацията си във Facebook.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/advbg/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Коментари