Какво е бъдещето на монетизацията в медиите – разберете само на IAB Forum 2016 – Digital Run!

Шестото издание на  IAB Forum  ще се проведе на 31 март в зала Мусала на хотел Хилтън, с участието на лектори от Economedia, Investor, Netinfo, OLX, Mastercard, Etarget Slovakia, Saatchi&Saatchi, Oracle, pCloud и много други водещи компании.

Програмата е фокусирана върху тенденциите в света на дигиталните медии, маркетинг и търговия. Резултатите от годишните проучвания на  IAB  за обема на онлайн рекламата в България и най-големите рекламодатели в интернет също ще бъдат обявени в деня на събитието.

Future of media monetization (Panel Discussion) с участието на Economedia, Investor, Netinfo и Easy Ads
Customer Journey с участието на Oracle, SalesForce, Etarget
Commerce and Finance shift to digital: Mastercard, eMag, Shedd (OLX)
Рекламни бюджети 2015: Резултати от проучвания
Дигитален маркетинг 2016: Тенденции, навици, какво да очакваме? Focus on: Video Digital Marketing (Panel Discussion)  с участието на  7talents, Saatchi&Saatchi, Ficosota  и  Interactive Share.

Това са темите, по които участниците ще споделят вдъхновяващия си опит, работещи принципи и реални Case Studies от тяхната работа.  IAB  България ще представи и някои от най-интересните кейсстъдита, които събира за публикуването на White Paper с най-добри практики от последната година. Ако сте от хората, които искат да се похвалят с добра практика, може да попълните формата в този линк: http://bit.ly/225FAbr

Пълната програма  на събитието може да следите тук: http://forum.iabulgaria.bg/

Традиционно събитието е подкрепено от Superhosting, които са предвидили изненади за част от посетителите.

Ако искате да разберете какво е нивото на AdBlockers в България;
Как да монетизираме мобилен трафик;
Кои са най-добрите примери за Native ads
и много други, заявете своето място сега:
http://forum.iabulgaria.bg/#pricing


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/advbg/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Коментари