Заяви безплатна консултация!
Изпрати

Апликации

Разширена функционалност в социалните мрежи достъпна за всеки


Искате ли да направите Вашия фирмен профил в социалната мрежа Facebook по-атрактивен, функционален и динамичен? Ако отговора на този въпрос е "да", екипът на Advertise има правилното решение за Вас!
 
Предлагаме две опции за разработка на Facebook апликации:
Aпликации по поръчка - този тип апликация се създава специално за нуждите на нашите клиенти. Можем да Ви помогнем с разработката на апликации от всякакво естество и функционалност, без ограничения. Решенията се създават индивидуално за клиента, без използване на готови темплейти.
Готови апликации за Facebook  - ако пък разполагате с по-лимитиран бюджет и все пак искате да направите Вашия бизнес профил по-функционален, не е нужно да правите апликация, която вече съществува и няма смисъл да "преоткривате колелото". Advertise предлага 8 готови апликации, чрез своята нова услуга EZ Social, които покриват най-често срещаните нужди на Facebook потребителите. Ето малко повече информация за функционалността на различните апликации, с които разполагаме:

EzQustionaire - апликация, която Ви позволява да създавате въпросници и игри, в които потребителя трябва отговори на зададените от Вас въпроси и да попълни своите детайли за контакт, за да участва. Този софтуер не само ще Ви помогне да провеждате интересни и интерактивни събития във Facebook, но също ще Ви помогне да натрупате база данни с имена, имейли и телефони, към която след това можете да разпратите имейл кампания или пък да използвате за телефонен маркетинг.

EzCompetition - бързо и лесно създайте интерактивна игра с въпроси, на които Вашите клиенти трябва да отговарят. За да стигне до края на играта, потребителят трябва да отговори правилно на всеки един въпрос. С решаването на последния въпрос пред него се отваря форма, в която трябва да попълни личните си данни, за да участва в томбола.

EzStore - Увеличете директните продажби през социалния профил на Вашата фирма. Позволява Ви да пренесете онлайн магазина си във Facebook. Поставете Вашите топ продукти като таб във Вашата Facebook страница със снимка, описание и цена. Под всеки продукт има бутон "купи", който ще отведе клиента директно към checkout страницата на Вашия уеб сайт.  

EzContact - направете Вашия бизнес по-достъпен с подробна контактна страница, която включва детайли за контакт, карта от Google Maps и форма за обратна връзка. Всичко това - директно във Facebook.

EzAlbum - направете албум на най-продаваните си продукти с директна опция за закупуване, докато клиента разглежда снимката.

EzNewstletter - създайте качествена база данни за имейл маркетинг с EzNewsletter. Апликацията работи в комбинация с нашата система за имейл маркетинг Advertise MM
Увеличете продажбите с имейл маркетинг, насочен към високотаргетирана база данни, която се интересува от продаваните от Вас продукти и услуги.

За да научите повече за различните опции и ценови планове, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0700 100 86 или пишете на имейл: office@advertisebg.com.
 вземи безплатен одит на google Adwords и социални медии на стойност 299 лв.
Попълни формата и очаквай обаждане!