Заяви безплатна консултация!
Изпрати

Александър Георгиев

14
Директор

Александър основава Advertise през 2006 година. Идеята му е да създаде компания, която да стане лидер на пазара, като предлага цялостен пакет онлайн маркетинг услуги с най-добра ефективност и на изгодна цена. Той залага на качественото обслужване и има за цел да вникне в идеите и целите на всеки клиент за постигането на поставените цели. 
Професионалното му отношение се базира на солидно обучение, като още средното му образование дава посоката на неговото развитие - завършва в Нортфолк, Англия - със специалност „Компютри и електроника“. Върху тази основа стъпва и бакалавърската му степен в Brunel University, западен Лондон, където получава диплома BSc eCommerce. Тя е последвана от допълнителни квалификации в областта на мобилните технологии, които са подплатени с магистратура в специалността Mobile Enterprise Business Systems.
Александър е създавал онлайн рекламни кампании за някои от най-големите компании на Българския пазар, включително: Multirama, Zona For Home, Domko, Zora, Ruvex, Konica Minolta, Photosynthesis, Prista Oil, Etap, Balkan Toursit, Bank Service, Euromarket, Teka, Husqvarna, Darik и много други. 
В момента той учaства в различни мероприятия и пише материали за различни медии, като последните му участия са: 
SEO Конференция 2010 – лектор 
Капитал – статия 
Списание .NET – интервю 
Google AdWords Success Stories – интервю
вземи безплатен одит на google Adwords и социални медии на стойност 299 лв.
Попълни формата и очаквай обаждане!