Заяви безплатна консултация!
Изпрати

Advertise Reporting

Advertise Reporting


Създадохме  Advertise Live Reporting през 2012 и през 2016 година обновихме платформата, за да подобрим качеството на услугата, която предлагаме. Говорихме с нашите клиенти за това, каква статистика и информация за процеса по оптимизацията ги интересува, какво им харесва и какво не в сегашната система за докладване. На база на това проучване, съдадохме новата система за докладване в реално време Advertise Live Reporting, която от една страна представя най-важната статистика от AdWords, Facebook и CRITEO и от друга - позволява на акаунт мениджърите и клиентите да контактуват в реално време, в нещо като мини социална мрежа. Системата е достъпна за всички наши клиенти, които използват услугите ни в Gogole AdWords, Facebook и CRITEO.


Advertise_Reporting_Overview_Stats
 
Live Reporting предоставя подробна статистика за преставянето на рекламнаите кампани, както и пълна информация за процеса по отимизиране на Вашия профил, и то в реално време.  Системата ще замести нашите стандартни ежеседмични доклади и Вие като наши клиенти ще можете да се възползвате от нея.Ще виждате статистика за целия акаутнт, статистика разбита по кампании, анализи на постигнатите резултати и предложения за промени по профила от Вашия персонален акаунт мениджър.
Advertise_Reporting_Campaign_Stats

Системата е лесна и интуитивна за ползване и помага за по-добра комуникация между клиенти и акаунт мениджъри. Това е една от многото стъпки, които нашият екип предприе с цел подобряване на качеството на услугата и утвърждаването на Advertise BG като пазарен лидер за реклама в Google AdWords и Facebook.вземи безплатен одит на google Adwords и социални медии на стойност 299 лв.
Попълни формата и очаквай обаждане!